Üdvözöllek a blogon!

2020. december 01. 22:46 - Magyar Cirkusz

Azért jött létre ez az oldal, hogy együtt meg tudjuk vitatni kulturáltan a politika jelenlegi történéseit. Nem számít, hogy milyen irányzat vagy párt felé húz a szíved, várjuk a véleményeket.
 
Néha várhatóak gazdasági posztok is, vélemények, mivel azzal is szeretnék majd foglalkozni. Úgy gondolom, hogy még nincs elég releváns tudásom ahhoz, hogy tudjak is róla írni, szóval ez csak a későbbiekben lesz opció.
 
Remélem, hogy mindenki kapni fog valamit az oldaltól. Ha már csak egy embernek is megváltozik a véleménye vagy több lett az adott beszélgetés miatt, akkor már megérte.
Fontos továbbá kihangsúlyozni, hogy az oldalon megjelent vélemények mind sajátak, senki sem befolyásolja őket.
 
A blog célja megegyezik a YouTube csatorna alapgondolatával és céljával, hogy közelebb kell hozni az emberekhez a politikát.
 
Minden véleménycserét szívesen hallgatok, vevő vagyok rá egészen addig, amíg az
nem megy át személyeskedésbe vagy pedig értelmetlen veszekedésbe.
Ez lenne a blogom. Elég kezdetleges, nyers, kevés tartalommal, de a mienk. Reméljük sokáig fog futni a Ti segítségetekkel és figyelmetekkel!
Amennyiben az időm megengedi minden poszthoz illusztrációt készítek és úgy publikálom.
Szólj hozzá!
Címkék: bemutatkozás

A bejegyzés trackback címe:

https://apolitikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr3516311428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása